Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82
Raste të suksesshmeRaste të suksesshme
Swiss Home Design
Swiss Home Design Swiss Home Design kishte një marketing të dështuar në internet, një ueb sajt me shumë gabime,
OstFinanz
OstFinanz OstFinanz ishte në kulmin e kapacitetit të biznesit, por ata kishin problem me marketingun në
Qendra për Edukim dhe Përparim
Qendra për Edukim dhe Përparim Albasoft Group është partner strategjik i Qendrës për Edukim dhe Përparim, që nga viti 2003. Qendra
Shoqata e Ish të burgosurve politik të Kosovës
Shoqata e Ish të burgosurve politik të Kosovës Shoqata kishte 30.000 anëtarë, qindra mijëra dokumente të tyre, fotografi dhe letra tjera.Ata
Qeveria e Kosovës
Qeveria e Kosovës Qeveria e Kosovës vendosi të zhvilloi një portal të centralizuar për të gjitha njësitë e qeverisë
Sette Gusti
Sette Gusti Sette Gusti është kompani zvicerane që operon në Kosovë dhe Shqipëri. Sette Gusti ofron produkte
West Kosovo Business
West Kosovo Business Grupi që është përgjegjës për bashkëpunimin në mes Italisë dhe Kosovës, kishte nevojë për në ueb
Konkurs: Ekonomist
Konkurs: Ekonomist
16.11.2020 | 14:24
Detyrat dhe përgjegjësitë: Organizon, udhëheq, koordinon dhe mbikëqyrë punët dhe aktivitetet brenda zyrës për çështjet ekonomike, Regjistrimi i faturave për shitje dhe blerje në CRM tonë, Procesimi dhe postimi i faturave në sistemin e kontabilitetit online, Dërgimi i faturave në formë fizike sipas nevojës, Pjesëmarrës në grupin e punës për kompletimin e dokumenteve tenderike, Kontaktimi i klientëve për skadim të shërbimeve dhe të kontratave.
Programues (senior) 5 vende të punës
Programues (senior) 5 vende të punës
27.08.2020 | 17:04
Albasoft është kompani lokale në Prishtinë në fushën e IT-së e përfshirë në projekte të mëdha brenda dhe jashtë vendit mbi 10 milion euro.
Konkurs
Konkurs
25.04.2020 | 22:58
Shpresojmë të jeni ndikuar sa më pak nga Covid-19. Nëse dëshironi karrierë profesionale të sigurt, konkurroni, mos i nënçmoni aftësitë tuaja.
Top