Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82

Konkurs: Video Editor – Videographer Designer/Kameraman

07.07.2021 | 04:10
Konkurs: Video Editor – Videographer Designer/Kameraman

Detyrat dhe përgjegjësitë e juaja si Video Editor/kameraman janë:

 • Menaxhon dhe parashikon të gjitha aspektet teknike për video inçizim dhe redaktim
 • Punon në zyre dhe teren (xhirim i intervistave, pamjeve, montimi i videove)
 • Punon me ekipin krijues
 • Bashkëpunon rregullisht me ekipin e marketingut
 • Ndjek udhëzimet e kompanisë
 • Zhvillon një strategji të përgjithshme për mesazhet e videove
 • Krijon një kuptim të qartë të historisë dhe qëllimit të krijimit të videos
 • Redakton videon për të përfshirë muzikat e parazgjedhura, intervistat, audio klipet dhe aspekte të tjera të rëndësishme të projektit

Kërkesat dhe kualifikimet:

 • BA/BS ose diplomë e ngjashme
 • 3 vite përvojë si video specialist i një roli të ngjashëm
 • Përvojë të përdorimit të pajisjeve për video redaktim
 • Mendimtar krijues
 • Aftësi të mira për menaxhim të kohës
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale dhe komunikuese
 • Preferohet njohuria dhe kuptimi i mirë i “motion graphics”.

Zotërim profesional i programeve për redaktimit të videos dhe audios si:

   - Adobe Premiere CC

   - Adobe After Effects CC

   - Adobe Photoshop CC

   - Adobe Auditing CC

   - Microsoft Office Suite

Mos i nënçmoni aftësitë tuaja, konkurroni!

Dërgo CV-në tuaj në: info@gjuhashqipe.com

Konkursi i hapur deri me datën 25.07.2021

List of videos
Top