Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82
Blogu ynëMe të rejat nga Blogu
Konkurs
Konkurs
25.04.2020 | 22:58
Shpresojmë të jeni ndikuar sa më pak nga Covid-19. Nëse dëshironi karrierë profesionale të sigurt, konkurroni, mos i nënçmoni aftësitë tuaja.
Konkurs për pastruese
Konkurs për pastruese
22.02.2020 | 13:59
KONKURSPASTRUESE E ZYRAVEKërkojmë një pastruese të ambienteve të punës (Zyrat) në qendër në Prishtinë. Puna është e përhershme (afatgjatë).Afati i konkurimit është deri me datën 07.03.2020Orari i
Konkurs për punë
Konkurs për punë
21.12.2019 | 10:11
Albasoft është kompani lokale në Prishtinë në fushën e IT-së që synon të rekrutoj deri në fund të vitit 2020, rreth 30 punëtorë të rinj, kryesisht programues, për projektet pesëvjeçare që kemi.
Konkurs për punë
Konkurs për punë
25.09.2019 | 17:41
Programues (senior) Programues (junior) Programues (frontned) Dizajner
Zbritje 60%  nga 1000€ në vetëm 395€ “Uebfaqe + Marketing Digjital”
Zbritje 60% nga 1000€ në vetëm 395€ “Uebfaqe + Marketing Digjital”
20.12.2016 | 15:32
Një ofertë si kjo mund të ofrohet vetëm nga Albasoft! Na kontaktoni ose na vizitoni në zyret tona që ta diskutojmë këtë mundësi. Ne krijojmë bashkëpunim shumë të suksesshëm dhe afatgjatë me klientët tanë të nderuar!
Çfarë duhet të pyesni për dizajnimin e faqes suaj?
Çfarë duhet të pyesni për dizajnimin e faqes suaj?
08.07.2016 | 12:31
Përzgjedhja e kompanisë për dizajnimin dhe zhvillimin e faqes suaj është një vendim i rëndësishëm. Ju jeni duke lënë në duart e tyre të ardhmen e biznesit tuaj, andaj duhet të marrësh parasysh disa
11 pyetjet që duhet t’i bëni klientit për ueb faqe
11 pyetjet që duhet t’i bëni klientit për ueb faqe
06.07.2016 | 12:33
Albasoft Group para se t’i hyjë një projekti për dizajnimin dhe zhvillimin e një ueb faqeje, çdoherë fillon bisedën me klientin me disa pyetje rreth projektit. Ne ju sugjerojmë, që edhe ju të
Ftesë për partneritet me emigrantët shqiptarë
Ftesë për partneritet me emigrantët shqiptarë
04.07.2016 | 12:33
I ftojmë të gjithë emigrantët shqiptarë jashtë Kosovës dhe Shqipërisë, që të na kontaktojnë për të shqyrtuar mundësinë e bashkëpunimit në fushën e teknologjisë së informacionit në vendet ku ata
Një faqe profesionale për biznesin tënd – vetëm 250€
Një faqe profesionale për biznesin tënd – vetëm 250€
15.07.2015 | 01:03
Është një mundësi e veçantë për ty, të kesh një faqe profesionale, me të gjitha elementet e mundshme, pa asnjë limit, duke përfshirë edhe domenin edhe hostingun, për vetëm 250€.Për faqen qe ua bëjmë
Top