Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82
PunëVende të lira pune
Konkurs: Video Editor – Videographer Designer/Kameraman
Konkurs: Video Editor – Videographer Designer/Kameraman
07.07.2021 | 04:10
Detyrat dhe përgjegjësitë e juaja si Video Editor/kameraman janë:Menaxhon dhe parashikon të gjitha aspektet teknike për video inçizim dhe redaktimPunon në zyre dhe teren (xhirim i intervistave,
Konkurs për Dizajner
Konkurs për Dizajner
05.07.2021 | 10:42
Kandidati do të bëj dizajn të softuerëve, ueb faqeve, logo, dizajne për shtyp, si dhe detyrat tjera të ngjashme të fushës.
Konkurs për pastruese
Konkurs për pastruese
10.05.2021 | 10:16
Kërkojmë një pastruese të ambienteve të punës (Zyrat) në qendër në Prishtinë. Puna është e përhershme (afatgjatë). Afati i konkurimit është deri me datën 20.05.2021.
Top