Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82

Konkurs për Dizajner

05.07.2021 | 10:42
Konkurs për Dizajner

Përshkrimi i pozitës

Kandidati do të bëj dizajn të softuerëve, ueb faqeve, logo, dizajne për shtyp, si dhe detyrat tjera të ngjashme të fushës.

 

Përvoja dhe njohuritë teknike

·         Aftësi kreative për dizajn

·         Abobe Photoshop, Illustrator, XD

·         Përparësi për ata që njohin HTML dhe CSS

 

Kriteret e përgjithshme:

·         Minimum 2 vjet përvojë

·         Përvoja e punës në dizajn dhe zhvillim të softuerëve, ueb faqeve, dhe dizajnit në përgjithësi

·         Qasje kreative ndaj detyrave të punës

·         Aftësi për të bashkëpunuar me njerëz të niveleve të ndryshme dhe punës në ekip

 

Paga mbi mesataren e tregut varësisht nga përvoja, rritje të pagës çdo vit varësisht nga performanca.

Kontratë afatgjate dhe privilegje tjera.

 

Konkursi i hapur deri me datën: 25.07.2021

Dërgo CV-në tuaj në info@albasoftgroup.com

Tel: 044318282

List of videos
Top