Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82

Programues (senior) 5 vende të punës

27.08.2020 | 17:04
Programues (senior) 5 vende të punës
Albasoft është kompani lokale në Prishtinë në fushën e IT-së e përfshirë në projekte të mëdha brenda dhe jashtë vendit mbi 10 milion euro. Për të përmbushur detyrimet tona me klientët tanë strategjik, na duhen programues me përvojë të punës dhe interesim për punësim afatgjatë.
 
Programues (senior) 5 vende të punës
 
Detyrat:
•       Analizon, dizajnon dhe zhvillon aplikacione dhe ueb aplikacione shumë shtresore
•       Zhvillon dhe analizon databaza
•       Planifikon projektet me agile/scrum dhe bashkëpunon me ekipin
•       Rishikon kodin dhe implementon standarde profesionale bazuar në standardet e brendshme dhe ndërkombëtare
 
Kualifikimi:
•       Minimum 4 vjet përvojë në zhvillim të aplikacioneve me c#, si dhe, përvojë në zhvillim të API dhe ueb shërbimeve.
•       Minimum 3 vjet përvojë ne sistemet relacionale të databazave
•       Njohuri me sistemet e kontrollimit të kodit dhe punës ekipore.
•       Njohuri me sisteme të CMS-ve dhe zhvillim të moduleve për to.
•       Të ketë së paku diplomë bachelor në shkencat kompjuterike ose fusha të ngjashme
 
Paga 1000€ - 1500€ varësisht nga përvoja, rritje të pagës çdo vit varësisht nga performanca.
Kontratë afatgjate dhe privilegje tjera.
 
 
Konkursi i hapur deri me datën: 10.09.2020
Dërgo CV-në tuaj në info@albasoftgroup.com
Tel: 044318282 
List of videos
Top