Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82

Zbritje 60% nga 1000€ në vetëm 395€ “Uebfaqe + Marketing Digjital”

20.12.2016 | 15:32
Zbritje 60%  nga 1000€ në vetëm 395€ “Uebfaqe + Marketing Digjital”
Oferta Speciale përfshinë të gjitha shërbimet (nga 1 – 11):
 
1. Uebfaqe profesionale “Biznesore”, njëri nga modelet. I gatshëm për juve brenda 24 orëve.
2. Indeksim të uebfaqes tuaj në makina kërkuese (Google, etj).
3. Uebfaqe e përshtatshme për telefona mobil (RWD).
4. Garanci 5 vjeçare për uebsajtin tuaj: siguri, funksionalitet, mirëmbajtje.
5. Mundësi pa limit për krijim të emaileve zyrtare për të gjithë punëtorit tuaj.
6. Cloud Hosting i përfshirë në këtë investim dhe i garantuar (teknologjia e fundit).
7. Domain i rezervuar për biznesin tuaj (emaile zyrtare sipas domenit/emrit të biznesit tuaj).
8. Marketing në facebook për biznesin tuaj, falas.
9. Marketing në portal shumë të vizituar (rreth 200 butona).
10. Marketing në Monitorin digjital të Albasoftit. .
11. Konsulencë për shfrytëzim të softuerit AS, shumë i dobishëm për biznese. (softuer të cilin e ka krijuar Albasofti, ne ua japim Falas).
 
Tel: 044 31 82 82 ose 038 24 99 94
Rr. “Agim Ramadani 54”, 1/6 Prishtinë, Kosovë
 
Vetëm disa nga qindra-mijëra klientë të kënaqur të Albasoftit:
 
Banka Ekonomike.
Gazeta-online Epoka e Re.
Portali Pa Rrotlla.
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës.
Petrol Company.
IMK- Fabrika e Tubave në Ferizaj.
Ost Finanz GmbH (Zvicër).
Televizioni shtetëror (Kurdistan).
His Automobile (Zvicër).
SBAA (Zvicër).
Gruenwerk Garten (Gjermani).
ILG - International Learning Group. (USA-Kosovë).
Institucioni Ibër Lepenci.
Instituti i Albanologjisë.
Shoqata e ish të burgosurve politik të Kosovës.
ECMI-Qendra Evropiane për çështje të minoriteteve.
Swiss Diamond Hotel.
Hotel Nartel.
Ordinanca Specialistike Venomed Plus.
Federata e Hendbollit të Kosovës.
Portali Shqiptaret.
Programi për të drejtat civile, Kosovë.
German Tore.
Portali Gjuha Shqipe. 
+ qindra klientë nga Kosova, Shqipëria, Zvicra, Gjermania etj.
 
Dhjetë fakte që Albasoftin e dallojnë nga kompanitë tjera:
 
1. Mbi 500,000 klientë përdorin softuerët tanë, si: AS CRM, AS CMS, AS Spellchecker etj.
2. 100 punëtorë & bashkëpunëtorë në 3 lokacione të ndryshme.
3. Të specializuar për 10 kategori shërbimesh në fushën e Teknologjisë së Informacionit.
4. 14 vite përvojë profesionale në tregun vendor & ndërkombëtar.
5. Dhjetëra partnerë ndërkombëtar si Microsoft, Parallels Plesk, OVH, VMware etj.
6. Shumë projekte me buxhet milionësh të realizuara nga Albasoft.
7. Disa nga softuerët i kemi krijuar në partneritet me Microsoft-in.
8. Zbatojmë standardet më të larta në fushën e Teknologjisë së Informacionit.
9. Platformë shumë e avancuar SaaS (e krijuar nga ne) për krijimin e ueb aplikacioneve.
10. Albasoft e ka vendosur gjuhën shqipe në mesin e gjuhëve të kompjuterizuara.
 
Pse Albasofti është zgjidhja dhe zgjedhja ideale për juve?
 
Rreth 40% e klientëve tanë kanë ardhur nga një tjetër kompani tek ne!
Ju përfitoni nga teknologji bashkëkohore dhe praktikat më të mira.
Ju keni siguri dhe garanci për gjithçka.
Për juve gjithçka është transparente në Albasoft, nuk ka pagesa të fshehura!
14 vite përvojë pune profesionale në tregun vendor dhe ndërkombëtar.
Përfitoni oferta me zbritje dhe shërbime të vazhdueshme falas.
Ju do të jeni në mesin e qindra rasteve të suksesshme.
Ju bashkëpunoni me një kompani të fuqishme rekomanduar nga klientët aktual.
Për investimin që bëni, ju merrni dyfish shërbime profesionale.
 
10 kategoritë kryesore të shërbimeve profesionale në Albasoft
 
1. Uebfaqe & Uebaplikacione (Websites & Web Applications).
2. Marketing Digjital (Digital Marketing).
3. Shërbime Hostingu Cloud (Cloud Hosting Services).
4. SEO (Search Engine Optimization).
5. Aplikacione për Telefona Mobil (Mobile Application, iOS, Android, Windows).
6. Planifikim & Zhvillim i Softuerëve (Software Development).
7. Dizajn Grafik (Graphic Design).
8. Krijimi i Brendit (Company Branding).
9. Shkrim Profesional i Artikujve (Content Writing).
10. Solucione Teknologjike për Biznes (Technology Business Solutions).
 
Na kontaktoni ose na vizitoni në zyret tona që ta diskutojmë këtë mundësi të madhe të përfitimit për juve! Ne krijojmë bashkëpunim shumë të suksesshëm dhe afatgjatë me klientët tanë të nderuar!
 
info@albasoftgroup.com     |     +377 44 31 82 82    |    +381 38 24 99 94
 
Rr. “Agim Ramadani 54”, 1/6 Prishtinë, Kosovë
 
Ju mirëpresim!
List of videos
Top